Lek med Ibbe! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Lek med Ibbe!

IMG_0572.JPG Jag och Alice är hemma hos Jessica och Ibbe och leker när Stefan renoverar hemma (hans val av egentid, hehe). Pär och Bibi har precis gått hem, umbi var väldigt fascinerad av Bibi som är 2,5 år. Jag tycker att det är roligt att se henne med andra, större barn.

Jessica sjunger Frostsånger för Alice nu och jag passar på att blogga. Jag hoppas att snön ligger kvar imorgon så vi kan ta en tur med pulkan. Sen får det gärna bli vår tycker jag, jag längtar efter vitsippor och sol som värmer.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Man blir så glad av att se Alice le stort på alla bilder! Eller inte citronvideon iofs haha!! Hemma har jag också en liten charmig och flinande unge som skulle klä minst lika bra som Alice i den underbara zebraklänningen. Får man lov och fråga vart den är inhandlad? Tack för toppenblogg och rolig podd.

  Kram!

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hej Sandra,
   Vi köpte den från Babyshop för några månader sedan. Tyvärr verkar den inte finnas kvar men den är från märket “How to kiss a frog”.
   / Stefan