Hemmafix och knasiga sovrutiner – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Hemmafix och knasiga sovrutiner

Förlåt för dåligt bloggande av mig i dag men det här med socklande (är det ens ett ord?), har tagit lite längre tid än beräknat. Jag har precis sjunkit ner i soffan bredvid en sovande Alice efter att ha röjt undan i köket. Jag vet inte varför men det blir liksom alltid så att jag mäter fel första gången, och ibland andra gången också. Men idag var det faktiskt bara första gången. Det är sällan det blir riktigt fel oftast är det så att det finns marginaler på min sida så att jag kan såga bort lite till. Värre vore ju om jag sågat bort för mycket.

Jag har även passat på att lufta alla element i huset. Så nu kan man faktiskt sitta här i t-shirt, för att alla element faktiskt jobbar mot sina 21grader som systemet är inställt på.

IMG_1710För övrigt så var gårdagskvällen lite omvänd. När vi skulle gå och lägga oss så tänkte jag låta Alice sova i min och Angelicas säng eftersom hon är lite hostig. Av ren lathet så är det enklare att stoppa i hennes napp om hon ligger precis bredvid oss än nere i sin spjälsäng. Hon brukar alltid gnussa in sig hos Angelica och somna direkt, men icke igår. Då låg hon och lät som en dålig Formel-1 bil och vägrade sova. Till slut la jag ner henne i hennes egna säng och då tog det 10 sekunder innan hon somnade. Precis när man tror att man har funderat ut hur sitt barn fungerar, blir det tvärt om. 🙂

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.