Fredagsskoj – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Fredagsskoj

Om det är någon som har missat det så är det ju fredag i dag, om ni inte tror mig så kan ni dubbelkolla med den här websidan. Vi här hemma håller ju på och fasar in lite annan mat i Alice liv annat än ersättning med varierad framgång, så därför tänkte jag i dag bjuda på lite roliga mat-relaterade bilder för att lätta up er fredagseftermiddag.IMG_1707anigif_enhanced-buzz-13479-1372782482-30Och sist men inte minst, min personliga favorit när Alice får smaka lite citron.alice-äter-citron

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Herregud det är väl klart att hon ska få smaka på citron! Vår son fick prova i samma ålder och han fullkomligt älskar det!! Har vi citron hemma vill han gärna ha en skiva (han är 15 mån nu) och sen går han och suger och grimaserar om vart annat. Ser inte problemet???

 2. Emilie

  Så gullig Alice är på den där videon! Min sambo vill att vår lilla tjej ska prova citron men vi har ännu inte gjort det. Kanske får bli i helgen!

  Trevlig fredag!

 3. Olivia

  Jag tycker videon på Alice och citronen är supergullig! Så klockren min och armarna som viftar :’) Som någon annan skrev är det ju inte farligt, hon har precis börjat testa mat och nu fick hon testa något surt. Det är ju det som är så kul med mat, alla olika smaker! Alice mamma älskar ju citron, så Alice kanske också kommer göra det så småningom :-*

 4. Emma

  Men snälla. Det finns så sjukt många hemska saker ett barn kan bli utsatt för. Att smaka citron är inte en av dom.

 5. P

  Herregud vad trött jag blir! Citron är surt men inte giftigt, klart hon ska smaka! Jag tycker väldigt mycket om o läsa er blogg men jag är lite rädd att ni ska tröttna eftersom det hela tiden ska tyckas o tänkas om allt från andra läsare! Ibland kan man bara va tyst o hålla sin åsikt för sig själv!:)

 6. Helena

  Men jösses! Bebisar måste ju få smaka på saker, hur ska de annars veta hur det smakar? Jag och många andra (både barn och vuxna) gör ju miner när något är surt men det betyder inte att de inte tycker det är gott. Känner en 1åring som älskar att äta citron trots miner. Hon sträcker sig efter den och vill bara ha mer!

 7. Hanna

  Tycker du själv att det är gott med en citronskiva i käften?

  Angelica, du kan väl köra in en skiva i munnen på Stefan och filma?

  Alice är väl ingen leksak? “Skojigt!”

  Suck

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Nej Alice är absolut ingen leksak. Nu är inte hela filmen med, hade den varit det hade man sett att Alice själv stoppar in citronen igen i munnen efter. /Angelica

  2. Jessica

   Ja, det är faktiskt jäkligt gott. Surt men gott! Vår son älskar citron men det är klart han grimaserar, det gör ju vi också när det är surt. Var inte så jäkla nedlåtande 🙂 Jag lovar att de duger alldeles utmärkt som förälder till Alice och jag tror att de klarar sig bäst utan dina citronsura kommentarer!