Att slutföra projekt – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Att slutföra projekt

(null)God morgon!

I helgen har jag tänkt att ta tag i lite saker som blivit kvar från olika projekt här hemma. Eller ja, åtminstone en av alla saker som kvarstår. Det står mellan att få fast socklar under köksbänken eller att göra färdigt upprensningen av vinden som jag påbörjade förra helgen. Det är tyvärr allt för ofta som det blir kvar “det där sista” när jag gör projekt. Jag menar allt utom socklarna i köket gjorde klart i april förra året…

Hur är ni med era projekt? Blir det något “tråkigt” kvar som ligger och skvalpar eller kör ni hela linan ut?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pillan

    Måste fråga om era bänkskivor. Vi har själva funderat på marmor till köket men är rädda för alla fläckar, då det är väldigt känsligt. Hur tycker ni det funkar??

  2. Olivia

    Vi flyttade in i vårt hus för 2 år sedan då vi rev ut alla rum och målade om osv. Allt blev klart utom listerna till alla rum. Sedan gick tiden och tillslut blir man ju hemmablind och tänker inte på sådana detaljer. NU äntligen kommer en hantverkare hem till oss idag och fixar det. För nej, det kommer aldrig bli av om vi ska göra det själva 🙂