3 tips från Pinterest! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

3 tips från Pinterest!

758cfe44442feebe9093e80934611f9c1. Jag hänger en hel del på Pinterest där jag hittar inspiration till hemmet, kläder och bakning. Jag sprang precis på den här söta bilden och blev sugen på att testa baka egna små kakor i form av kaniner. De ser ju ut att att vara gjorda av formar, men man kanske kan skära med kniv? Älskar att de är i olika nyanser.

3258b9bf8466aea72eac056181683ec82. Gör en egen girlang! Jag såg den här och tycker att det verkar superenkelt! Jag ska leta fram lite papper och testa att göra en sån här till Alice rum. Det gäller bara att hitta den där häftapparaten också…

de6fcd97051f117bb5870242a34c4ace3. Har du en besök till Paris inbokat i år? Det har inte jag tyvärr. Men om du har det, glöm för guds skull inte att äta lunch eller middag på restaurang Kong. Om du sett SATC har du förmodligen inte missat att det var här Carrie åt lunch med Mr Bigs exfru. (Ehh?! Hahaha neej. Fick precis en kommentar, det var ju Aleksandr Petrovskys exfru ju! Jag kan ju inte ens skylla på amningshjärna längre. Tack för rättelse! <3)

Jag har varit där två gånger och deras grillade tonfisk är bland det godaste jag ätit i hela mitt liv. Tänk bara på att det är lite dyrare än vanligt, jag tror att det en cola light gick på typ 50 kr vilket kanske känns orimligt… Jag skulle tycka att det vore kul att ta med Alice till Paris, men i sommar kanske hon är för liten? Det där med att resa med barn kräver ett eget inlägg längre fram. Det börjar ju bli dags att planera semestern.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Älska Paris! Min favvostad nummer ett!!

  Ang. det här att resa med småtting. I höstas bestämde vi oss för att boka in en resa till våren och resonerade fram och tillbaka om vi skulle åka till sol och värme eller storstad, och tillslut kom vi fram till att passa på att åka till storstad medan vår lille skrutt fortfarande sitter i vagn och inte riktigt uppskattar badsemester än. Så vi drar till NYC i vår och då är vår lille P sju månader. Hehe, det kan ju gå hur som helst men vi tänkte helt enkel “nu kör vi!” och den inställning tänkte vi ha hela resan!

  Tack för härlig och ärlig blogg och podd! <3

 2. Natalie

  Åh, vi ska till paris i april och då ska Sixten få följa med! Vi tror (och hoppas) att det kommer gå bra! Det blir vår bröllopsresa, vi gifte oss i juni men kunde ju inte åka nånstans höggravid 🙂

  Har du några fler paristips? Åkte du tunnelbanan något? Isf, var det krångligt?

  1. Petra

   Hej,

   Hur gammal kommer Sixten att vara när ni åker? Om ni har vanan är använda bärsele/sjal är det ju att rekommendera då det är mest trappor i metron och trångt dessutom.