Angelica Lagergren

Äntligen lägger sig lugnet

Bild 2015-01-27 kl. 20.47 #2Jösses vilken kväll. Efter bussresan hem så bar det av till Coop för att veckohandla. Glamoröst liv, Angelica går på premiärer och jag veckohandlar. Wihooo! Men jag fick hänga med Alice det fick inte Angelica. Haha!

Det är en del att veckohandla med en liten Sprallson, men Coop (och säkert andra mataffärer också) har smarta vagnar med typ babyskydd ovanpå vagnen. Alice älskar att ligga där och kolla på alla färger i butikerna, plus att hon hamnar högt upp och nära mig. Nu har vi busat klart för dagen, jag har lagat cannelloni, ätit, Alice har ätit och nu somnat i soffan bredvid mig medan jag låter andra säsongen av House of Cards gå på i bakgrunden. Måste ju uppfriska minnet innan säsong tre börjar i slutet av februari.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Beatrice

    Hej!

    Jag har följt er ett tag nu och vill tacka för en bra blogg och för allt ni delar med er av! Jag är mamma till 3 gullungar varav minstingen är 2 månader och vet hur svårt det är att få ihop vardagen.

    Hur resonerar ni kring egentid osv? Möjligheter att träffa vänner på egen hand osv? Får ni ihop det så båda är nöjda?

  2. linnea

    Hej! Lite off topic nu, men jag funderar på hur det fungerade när ni beställde era vinglas från usa? Behövde ni betala tull utöver fraktkostnaden? Skulle vilja beställa, men det känns lite mycket om det är 1000 kr i frakt och sen till på det. Vore så tacksam om du tog dig tid att svara!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Linnea,
      Inget är off topic, massor av inlägg och kommentarer handlar om vinglasen 🙂
      När vi beställde så inkluderades tullen i priset man betalade vid beställning. Jag har märkt att många aktörer ”löser” detta åt dig redan vi beställningen. Jag kollade precis Crate&Barrel där våra glas är köpta och där vid utcheckning specas: Produktkostnad, Frakt och sen Tull.

      Tack för att du läser och kommenterar.
      / Stefan