En otroligt trött morgon. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En otroligt trött morgon.

bildGod morgon! Igår tyckte vi att det var en bra idé att titta på avsnitt efter avsnitt av serien Dexter. Vi är inne på säsong 5 nu och det är så spännande. Vi började kolla på Dexter i somras när Alice var nyfödd, så det kommer alltid vara en speciell serie… Vi gick och la oss vid 01 ungefär, riktigt klantigt gjort. Idag är vi vråltrötta och båda är på dåligt humör, vilken härlig sista dag på det här året!

Alice är i alla fall glad och ligger just nu och sprallar i sitt gym. Jag ska dricka två stora koppar kaffe och sen ta mig ut på en promenad med Umbi nedbäddad i vagnen. Kaffe och frisk luft brukar i alla fall göra mig piggare.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.