Året som gått – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Året som gått

I dag är det ju nyårsafton (om någon skulle ha missat det). Så jag tänkte att jag skulle sammanfatta det här året med tolv bilder, en för respektive månad under det gångna året.

JanuariIMG_5769.JPGVi firade in 2014 med pompa och ståt hemma hos oss i sann Great Gatsby-anda. Både jag och Angelica var nog mer peppade på vad det här årets skulle erbjuda än vad vi någonsin tidigare varit på nyårsdagen.

Februaribild11-1Den 20e februari var en enormt stor dag. Vi fick veta att Lilla Frö var en Alice. Vi både grät av lycka på vägen från RUL, Angelica tjuvstartade med att lyckogråta redan under själva undersökningen.

Marsbild-3-1Under marsmånad hände en annan sjukt häftig sak, vi spenderade en heldag i en fotostudio i Hammarby Sjöstad och omslagsfotograferades för Vi Föräldrar Gravid 2/2014.

April

IMG_6617.JPGHela våren gick egentligen i renoveringens tecken, men mest april, då jag och Angelica med hjälp av familj renoverade hela vårt kök helt själva. Det var svettigt och jobbigt, men så sjukt snyggt det blev när det blev klart. Eller ja, precis som med alla hemmarenoveringar som man gör själv så är det fortfarande inte helt klart. Det saknas lite golvlister som jag har tänkt att jag ska ordna under första veckan av 2015.

Maj20140518-080445Den enda utomlandsresan som jag gjorde i år blev till Japan, där min bror gifte sig och numera är bosatt. Under sensommaren, lagom till att Alice fyllde en månad fick vi reda på att Alice skulle få sig sin första lilla kusin! Japan var för övrigt en helt fantastisk upplevelse det med, så annorlunda på alla sätt och vis.

JuniIMG_6816.JPGJag vet egentligen inte om den här golfbilden kan symbolisera juni av två anledningar. 1) Den är tagen i slutet av april, 2) jag spelade kanske golf en gång i juni. Men det var också en av de få gånger som jag faktiskt kom i väg till golfbanan under det här året. Det blev helt enkelt något som fick stryka på foten med tanke på det underbara som vi kommer till nu!

Juli

20140718-075004-28204715Den 17e juli 00:03 föddes Alice Alexandra Caroline Mary Lagergren. Som vi hade längtat efter dig! Skulle jag välja ut ett ögonblick som fick representera det här året så var det just det här ögonblicket. Det var en sån stor upplevelse så det tog faktiskt flera timmar innan man insåg vad som faktiskt hade skett. Jag var pappa, Angelica var mamma, vi var föräldrar åt Alice.

AugustiIMG_6242.JPGEfter en sommar av stillasittande, långsamma barnvagnspromenader och helt sjuka mängder godis för att orka med värme och sömnbrist. Det blev helt enkelt dags att ta tag i mitt liv och bli en lite starkare pappa. Träningen höll också i sig hela året ut, vilket är unikt för mina “komma i form”-satsningar.

SeptemberIMG_5441Det var verkligen ett baby-boom år inom den närmsta familjen. Alice föddes som ni vet, lillebror ska bli pappa och Jessica blev också gravid. Jessica kom hitspringade en varm morgon i mitten av september med det glada beskedet och Angelica skrek rakt ut i lycka.

OktoberSkärmavbild-2014-10-24-kl.-16.03.46Hela oktober kretsade verkligen kring en sak och enbart en sak. Alice dop. Det planerades, pysslades, bakades och ja, jag vet inte allt vi höll på med. Det blev väldigt lugnt efter den 18e oktober, det var en sak som var helt klart. Det blev ett fantastiskt dop, med samma kyrkoherde som vigde mig och Angelica i samma kyrka lite över ett år tidigare.

NovemberIMG_1050.JPG

I november så åkte Angelica i väg till Örebro över en natt och jag och Alice hängde för oss själva för första gången längre än bara någon timme. Det gick ju kanon och vi fick en helt annan relation till varandra efter detta. Jag tror personligen det hade mycket att göra med att vi lyckades matcha våra outfits helt perfekt!

DecemberIMG_1434.JPGVi firade jul för första gången som föräldrar. Vi påbörjade en tradition med julfirande som efter i år känns som ett väldigt lyckat koncept. Alice älskade att träffa tomten och var mer imponerad av färglada papper och snören än det faktiskt innehållet i den hög julklappar som var hennes.

Till sist vill jag tacka alla er läsare som har följt oss under året som varit, vare sig ni har följt med oss hela året eller om ni hittade hit just i dag, och självklart alla er andra också! Tack för att ni delat det här året med oss, tack för alla kommentarer, tips och trix som ni kommunicerat med oss. Det hade inte varit lika roligt med den här bloggen utan er! Och jag hoppas att ni följer med oss in i 2015, för mer blogg, mer Tvillingpodd och mycket annat roligt!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.