Jag behöver aktivera min hjärna – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jag behöver aktivera min hjärna

122233Jag var nyss och hämtade ut paketet med vår nya resesäng som vi beställde tidigare i veckan. Fick en känsla av att det kan vara bra att testa att montera upp den innan den ska användas i skarpt läge. Och det var väl en himla tur hörrni! Det märks att jag varit helt ledig och inte direkt behövt använda någon vidare tankeverksamhet i form av logik den senaste veckan. Jag menar, hur svårt kan instruktionerna “spänn kortsidan, spänn långsidan och tryck ner botten” egentligen vara?

Angelica satt i soffan och tittade på och undrade om vi kunde se på Dexter snart. Innan jag var klar hade både Angelica och Alice somnat i soffan och nu ligger de båda här bredvid och snarkar i kapp…

Men jag lyckades montera ihop upp och ner resesängen så nu vet jag hur man gör, men i morgon när vi ska sova hos vänner så får nog Alice sova i liggdelen på vagnen.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.