Tjurig röst och bilkörning – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tjurig röst och bilkörning

SL272399Jag hjälper ju Angelica och Jessica att klippa avsnitten av Tvillingpodden, så det flyter på och att det kommer de där snitsiga musik”bumper”:erna när de byter ämne vilket gör ju att jag får äran att lyssna på avsnitten innan alla er. Vi återkommer till det.

Jag har kört massor av bil i dag. Tidigt på morgonen så åkte jag och lämnade vår bil på verkstaden för att de ska ordna upp den helt efter krocken. Efter det hämtade jag hyr-bilen. Sen hem och därefter hämta ett nytt babyskydd som gick på försäkringen. När jag kör bil själv så lyssnar jag på podcasts, och i dag, efter Pappapodden med Nisse och Manne, så blev det Tvillingpodden. Det var en hemsk liten upplevelse.

Jag tänkte inte på det när jag klippte avsnittet i går, men gud vad irriterad jag låter på rösten. Som vi pratar om i avsnittet så drar ju inte jag och Jessica jämt alla gånger och så denna dagen så klart. Mitt fel, så här i efterhand men det vägrade jag ju inse då. Man verkligen hör hur min irritation från bråket ligger kvar, trots att det gått över en timme. Inget smickrande drag så det där får jag verkligen jobba på.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Haha.. Jag är supersensitive så tyvärr hörde jag det väldigt tydligt vid ett tillfälle. Du säger ngn kommentar typ att “om man kunde copypasta olika röster” då tänkte jag “ajajajdå…” Du låter sååå stel. Jag känner igen mig så väl. Om jag har varit sur på ngn och sen skall försöka verka som vanligt då blir det precis så där. Det tar ett tag innan det går över. Jag tycker att det är positivt att du hör det och reagerar! Du vet livet är ett långt träningspass! Jag hörde också att ni har en fin vänskap alla fyra tillsammans vilken gåva!

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hahah jaa, den kommentaren är SÅ typiskt Stefan… Lite drygt sådär när han är på dåligt humör! Tack för att du lyssnade och tack för att du läser bloggen. Kram A

 2. Sanna

  Första gången jag lyssnade idag . Suttit och ätit frukost och druckit tee i sällskap av tvillingpodden . Otroligt mysigt 🙂 så kul att få höra era röster , tyckte inte alls att du lät irriterad . Älskade er jargong . Det märks att ni har roligt ihop och att ni även kan tycka olika om saker utan att för den sakens skull bli otrevliga . Ha det gott , kramar Sanna