Majskroksbarn och noll shopping! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Majskroksbarn och noll shopping!

IMG_9654.JPG Halli hallå! Vi sitter i köer ut från Täby C, där var (är) det verkligen kaos. Jag tänkte att det skulle vara färra människor där idag… Jag tänkte fel. Jag hittade ingenting på rean, så det får bli kläder jag redan har hemma på nyårsfesten. Meeen en sak var fantastisk. Det kom fram en urgullig tjej och sa att hon läser bloggen och lyssnar på podden. Tack snälla du, du gjorde min stressiga/svettiga dag sååå mycket bättre! <3

Vi har testat att ge Umbi majskrok två gånger nu, ena gången smakade hon lite och nu andra gången bröt hon bara sönder den i fem delar och började gråta när den var trasig. Lilla snuttan! Nu ska vi hem och mysa i soffan och ikväll blir det tacos!!! Som jag längtar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.