Angelica Lagergren

Tips på resesäng!

IMG_9687.JPG God morgon! Det är ju megarea på många olika butiker och sajter och jag tänkte passa på att klicka hem en resesäng. Ni som redan har en, har ni nån att tipsa om? Jag tycker att den här ovanför ser bra ut, enkel och svart… Nu funkar det för Alice att sova i sin liggdel om vi ska bort, eller mellan oss (vi sover dock inte så bra då) men jag skulle gärna ha en resesäng.

Jag såg även att Greta har rea och jag vill sååå gärna köpa en ny klänning. Trots rean på 50% är de fortfarande dyra så jag får fundera ett varv till innan. Har ni shoppat nåt på rean? Jag var i Täby C igår och där var det kaos. Dock fyndade jag strumpor till Alice från Polarn och pyret, röda, rosa och vita.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fru F

    För oss har detta funkat bra: En stor resesäng (typ den på bilden) att ha på sommarstugan eller hos mormor, plus en liten lätt (Samsonite Koo-di bubble) att bära med på resor. Den stora väger som stryk, tar mycket plats och är mycket otymplig att transportera. Den lilla lätta är kanon, och dessutom bra på somrarna eftersom den har ett ”tak” av myggnät.

  2. Ulrika

    En till som har babybjörn och älskar den! En varning ang de billigare varianterna, deras ”madrasser” är som ett tunt täcke, så om ni kikar på en sån rekommenderas att köpa till en extra madrass (säljs separat). Då blir det plötsligt ganska otympligt att släpa på flera delar.

    Det beror väl på hur ni tänkt använda den. Ska ni resa mycket med fullpackad bil, ofta och till olika ställen – unna er en babybjörn. Vi har funderat på att köpa en billigare variant och ha stående hemma hos mormor och morfar, för att slippa ta med resesängen. Då kan de fälla ihop den när vi inte är där, men det gör inte så mycket att den är stor, tung och i flera delar då den bara ska transporteras in i en garderob.

  3. Sandra

    Säger som ovan, babybjörns resesäng. Har 4st barn och har haft många olika, dom är stora Och tunga, men till sista barnet köpte vi en babybjörn för vi tröttnat på dom andra klumpiga, jag lovar dig det är värt pengarna dom är kanonbra. Man slänger upp sängen med en hand och tar lite plats. Titta på video på youtube 🙂

  4. Anna-Karin

    Babybjörns! Superlätt och enkel att använda. Vår son som snart är två år sover fortfarande i den när vi är bortresta.