Bilder från en söndagsmorgon – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bilder från en söndagsmorgon

IMG_1063Så här låg Alice i morse runt 06-tiden och tyckte det var dags att äta lite. Sen somnade vi om till 08:30 vilket jag verkligen behövde. Alice också eftersom hon somnade typ på väg ner i hennes säng.

IMG_1067-1Nu har vi ätit frukost, Alice älskar sin gröt verkligen och jag mitt kaffe. Det har varit lekstund i gymmet och vi har hittat på lite nya sånger tillsammans. Alice gör refrängen och jag verserna. Vi ska nog bilda ett band hon och jag sen!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Har en dotter som ä född 2 h tidigare än er söta Alice! Håller också på lite smått med smakportioner o blev lite nyfiken på vad de där är nu ger Alice? Är det gröt som är i den förpackningen ? 🙂 tacksam för svar o tips på mat!/Malin

  2. Veronika

    Alla barn borde ha en pappa som dej! Nu känner jag dej ju inte men av det man ser i bloggen verkar du vara en toppenpappa! 🙂