Angelica Lagergren

Ska jag alltid ha ont i magen nu?

IMG_8481.JPG Innan jag blev gravid hade jag nästan aldrig mensvärk, kanske när jag var yngre men inte på senare år. Nu när mensen kommit tillbaka har jag jätteont! Och samma sak vid ägglossning, jätteont! Ska det vara så för evigt nu? En ständig molvärk, ett ord som min tvillingsyster för övrigt hatar. Eller hon hatar ordet ägglossning också, haha. Hur har ni haft det? Har ni mer ont efter barnafödande?

Snorsug hörrni, vilken bra uppfinning! Ikväll ska jag testa ett annat än märke (använde Näsfrida igår) och sen komma med en recension till er vilken som var bäst!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Födde för 3 månader sen och mensvärken är tusen gånger värre. Kände aldrig av den innan men nu har jag hunnit ha mens två gånger och det gör bara sååå ont!

  2. Beauty by M

    Inte tänkt på om det varit värre innan eller efter, men nu när du frågade så insåg jag att jag knappt märker av min mens längre (förutom det uppenbara då,haha) Innan graviditeten hade jag hemsk mensvärk i flera dagar, men ingen alls nu 😀

  3. Jennifer

    Jag fick missfall för ett par månader sedan och även det har påverkat mig på samma sätt – extrem mensvärk & nästan ännu värre är att jag fått nån slags morgonillamående som håller i sig flera dagar. Jag trodde bombsäkert att jag var gravid igen månaden efter men det var nåt så trist som super-PMS 🙁 hoppas det lägger sig för dig snart! Mitt har faktiskt börjat lägga sig! Säkert liknande men tar längre tid när du vart gravid längre än 1-2 månader som mig 🙂 Livmodern återhämtar sig, typ! Ha en tipptopphelg! KRAM!

  4. Jenny

    Testa akupunktur om de inte går över. Har haft jätte problem tidigare men är helt borta sen jag tagit akupunktur 🙂 Befriande och underbart!

  5. O.

    No kids, men upplever värken värre med åren iaf. 🙁

    haha, måste hålla med syster din om att snorsug inte är ett så charmigt ord.

    Ha det nu så kul i helgen!

    Och vad snygg du är!

  6. Louise

    Det sägs ju att man ska få Mindre värk efter graviditet!? Jag upplevde att första mensen gjorde super ont men att det sedan blev bättre och bättre.

    Ja vad roligt med recension! Vi har en näsfrida och just nu är ungen super förkyld, så håll oss uppdaterad ifall vi bör byta! 😉

  7. Sandra

    Ja jag fick också ondare mensverk och ägglossning efter barn, har en kille på 9år. Tror att man blir känsligare och känner mera efter barn.