Angelica Lagergren

Clarisonic, ja eller nej?

GenerateNu har jag läst om Clarisonics ansiktsrengöringsborste på SÅ många ställen (i tidningar och skönhetsbloggar) att jag känner att jag måste ha en. Men jag undrar om det är någon av er som testat den? Är den bra? Kommer jag använda den i en vecka och sen glömma bort den och tröttna? Eller hur ska ni kunna veta det? Haha. Men på riktigt, gör den någon skillnad? Jag är ganska slarvig när de kommer till hudvård och min hy börjar rasa sönder och samman. Jag skulle behöva komma in i en hudvårdsrutin och ta hand om mitt stackars ansikte och inte bara tvätta med handdtvål. Jag börjar faktiskt närma mig 30, det är på tiden att jag ger min hud lite kärlek.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karla.

    Jag köpte min clarisonic för ca en månad sen. Jag ÄLSKAR den!. Mitt ansikte blir riktigt len och ren. mina små finnar är 90% borta och upplever jämnare hudton. På mig fungerar den superbra, jag antar att det är från hud till hud… sen använder jag iofs bra hudprodukter som säkert hjälper på traven.

  2. Josefine

    Huden blir definitivt reanare och man tar upp produkterna bättre i huden jag ÄLSKAR min och har använt den morgon och kväll sen jag fick den med valfri peelingfri rens / rengöring!

    KRAM

  3. Linn

    Jag skulle verkligen rekommendera Forel Luna, en ansiktsborste gjort i silikon, och inte samlar på sig smuts som Clarisonic gör. Dessutom måste du ungefär var tredje månad köpa en ny borste till clarisonic och byta ut den gamla. Vet att jag frågade en hudterapeut om hon rekommenderade clarisonic då jag var väldigt nyfiken på den men jag förstår vad hon menar med att det är ohygieniskt att använda samma borste varje dag som det fastnar smink och smuts på, även om man försöker tvätta bort smink innan. Jag har en mini foreo luna som är supersmidig!

    Har haft den i månader och endast laddat den en gång, dessutom kan man tvätta rent den med tvål efter varje användning och den gör verkligen rent på djupet men är inte skadlig för huden. Clarisonic kan vara rätt hårdhänt med sina borstar och har läst om folk som fått ytliga blodkärl efter användning av den eftersom.

    Som sagt, så rekommenderar jag verkligen foreo luna, finns att köpa bland annat på NK och eleven.se, eller deras egna hemsida 🙂

    Är dessutom en svensk uppfinning som nu spridits världen över!

    Mvh Linn

  4. Tania

    Hej A och S!

    Har en fråga till er, eller ja mest S: hur gör ni med väckaren/mobiltelefon när du S ska upp och jobba? Jag tänker på min sambo som är kungen av snooze och tänker på när vi fått våran liten hur man gör. Vaknar ett spädbarn av en väckaren som ringer var 9e minut i typ 1,5 timme? Ja min sambo snoozar så mycket. Riktigt hemskt. Vi har pratat om att han kommer få sluta med det men vi funderar ändå på om bebisen kommer hoppa upp i taket av rädsla pga att larmet ringer. Hur gör ni? Att sambon inte sover i samma rum som oss är inget alternativ känner vi:)

    1. Camilla

      Hahah Gud det kändes som att det var jag som skrev det här inlägget! Varför inte bara gå upp varför snooza en evighet och väcka hela huset liksom haha. Vår bebb vaknar av hans klocka men då har hon oftast sovit hela natten så då får hon en flaska och sen somnar hon om igen. Hon är 4 månader nu men i början vaknade hon inte av klockan. Hoppas det är ok att jag svarade eftersom jag har samma ”problem” med min sambo haha 🙂

  5. Marie

    Hej är dålig på att sköta min hy, men jag köpte iaf den där borsten och har den liggandes i duschen. Varje kväll när jag duschar så kör jag en tur över ansiktet. Det känns som jag blir otroligt ren men jag märker ingen skillnad på huden, har lika mycket plitar och ibland stora finnar som innan jag började med borsten. Ser den som ett bra sätt att göra vardags rengöring med. Har haft den sen i maj och faktiskt laddat den och fortsatt använda den när batteriet tagit slut. Lätt att vara lat med det och att den hamnar i lådan. Så jag tycker att du ska köpa den för den är lätt att tvätta ansiktet med och man känner sig renare, men om du vet med dig att den kommer ligga i en låda så fort batteriet behöver laddas, så lägg pengarna på bra produkter i stället, för borsten ger inget dunder resultat på huden.

  6. Dr Elin

    Hej! Jag har en. De första månaderna använde jag den en gång per dag, men nu väldigt sporadiskt. Glömmer bort den. Jag tycker att huden känns renare direkt efter att jag använt den, men kan egentligen inte säga att jag märker någon större skillnad i det stora hela.