Angelica Lagergren

Jag saknar gravidmagen

IMG_7712Jag vet det är superknasigt, men ibland saknar jag graviditeten lite. Missförstå mig inte jag älskar verkligen min dotter, men det var en sån mysig period. Eller förväntansfull. Det är verkligen något speciellt med att vara på väg att bli första-gångs-pappa. Det var något speciellt att komma hem efter jobbet, slänga sig i soffan bredvid Angelica och känna hur Alice, förlåt, Lilla Frö sprallade runt inne i magen.

Jag älskar verkligen att komma hem och höra hur Alice ligger och pratar med Angelica i soffan för att sen se hur Alice skiner upp när hon ser mig. Eller som nu, att sitta och förbereda ett morgoninlägg längst in i hörnsoffan medan hon sover bredvid mig. Det är ju två helt olika saker, båda två lika fantastiska, men ändå olika.

Hur känner ni? Saknar ni er graviditet eller era respektives graviditeter?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Jag fick mitt andra barn för 6 mån sedan och jag saknar gravidmagen och att vara gravid även om jag hade två väldigt jobbiga graviditeter, men det är ngt härligt med all förväntan, gå på ultraljud, längta och räkna ner efter sitt lilla knyte även om jag såklart är jätteglad att allt gick bra såhär i efterhand och det är ju underbart att se sina barn växa och lära sig nya saker.

  2. Mia

    Jaaaaa…jag bara älskade att vara gravid. Har aldrig kännt mig så snygg och stolt över min kropp som då. Inte sexig alls, men strålande vacker. Snyggast var jag sista trimestern…proppfylld med snygg-hormoner och en stor kula!

    Om vi har turen så blir det en till, men sen så blire stopp på mage. Så nästa gång ska jag njuta ännu mer av att vara gravid!

  3. Karin

    Ja jag saknar graviditeten och magen. Inte som det var sista månaden men tiden mellan v. 18-35 var väldigt mysig, och jag kände mig speciell när jag hade magen.

  4. Carro

    Åh ja! Sen sekunden vår bebis kom ut här jag längtat efter att få vara gravid igen. Sörjde som tusan att det var över. Känner hela tiden en stor avundsjuka när andra är gravida! Jag vill också! Problemet blir ju dock att jag inte alls känner mig redo för en till bebis. Skulle gärna vara gravid, men men, man ska ju vara redo på att bli tvåbarnsflrälder isåfall också, och det är jag då tammetusingen inte. Längtar ändå efter just graviditeten så att det värker allt som oftast. Väldigt märklig kombo det där, haha.