Två rum från dockskåpet! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Två rum från dockskåpet!

Nu har jag äntligen pysslat klart med dockskåpet från Lundby. Som jag har kämpat med tapet, målarfärg, limpistol och guldpapper. ÄNTLIGEN är jag klar! Nu ska jag bara packa ner alla möbler och grejer i små påsar, en till varje rum och i morgon skickas allt iväg till en fotograf. Sen kan ju faktiskt någon av er vinna mitt dockskåp! Jag säger till när det numret av mama är ute i butik så att ni kan tävla. babyrum Babyrummet går i… rosa! Min tvillingsyster har målat gunghästen, den var gul och blå från början tror jag. Tavlan med ballerinan är specialgjord av rosaprinsessa! Jag tycker att den passar perfekt in i det här rummet. badrumBadrummet har även det en hel del detaljer i rosa och guld. Allt som är guld var silver från början. Jag är supernöjd men så trött på pyssel just nu… Det kommer dröja ett par år innan jag ger mig på det här igen och gör ett dockskåp till Sprallis!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons