Så gör jag mina lockar, tutorial! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Så gör jag mina lockar, tutorial!

bild

Det var en av er som frågade hur jag gör mina lockar, och vi har ju lovat er en film i veckan… så här kommer veckans film. Jag använder mig av en locktång från Rapunzel. Kommentera gärna vad ni vill se på nästa film. Mer om hur vi bor? Mer av Alice? Eller nåt annat skojigt!

[youtube]http://youtu.be/kkbpnHKwiIg[/youtube]

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Oh vad kul med videon! Det tackar vi för 😀 måste öva öva öva så jag också lyckas med de perfekta lockarna 😉 hehe.

  Älskar era videos! Mer av det såklart! 🙂 Hade varit kul att se hur ni bor? 🙂 Rundtur på ert hus? 🙂 Kram!

 2. Camilla

  Haha förstår känslan har bett till o med min pappa åka hem från jobbet o kolla plattången :p såklart var den inte i…..

 3. Jessica

  Jag älskar era videos! ni är ju för roliga båda två 😀

  Tack för en toppen blogg, är inne och kikar EX antal gånger om dagen Haha! 😉

  Kram

 4. Angelica Lagergren
  Herr och Fru Lagergren

  Vad roligt att du gillar videon 🙂 Ja, men det är ju sååå jobbigt att ha den där känslan av att man glömt ett ljus eller en locktång. Tänk OM det skulle börja brinna, vilken ångest! Kram A

 5. Frida

  Hej! Ett tips när du lockar din högra(?) sida (den sidan du tycker är svårare) är att locka det bakåt. Du gör det på den andra sidan, men på andra så lockar du det framåt och då trillar lockarna framåt i ansiktet! Finare och naturligare om du lockar det bakåt 🙂

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Haha min tvillingsyster sa exakt samma sak när hon såg klippet. Men alltså jag fattar inte hur man gör det?! Jag bränner mig bara då!!! Jag får öva helt enkelt. Kram A

   1. Lisa

    Skulle säga precis samma sak. Om du byter hand på högra siden. Alltså, tången i vänster hand upp och ned med tången. Och snurra med höger hand. Så håret dras bort från ansiktet.

 6. Frida K

  Jag slickar alltid på fingrarna och drar i håret, om jag antingen tycker att det är för fluffigt eller om det är elektriskt… 😉

  Ett tips om du gillar känslan på när du “slickat på fingrarna och dragit i håret” är att ha olja i håret efter du duschat, jag gillar moroccan oil 🙂 Älskar förresten er blogg, kollar den det först jag gör när jag vaknar och blir så glad av att se eran supersöta Alice!

  Förresten skulle det vara väldigt kul att se resten av ert hus 🙂 kram

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Åhhh jaaa! En till i världen som slickar på fingrarna. Olja ska införskaffas! Tack för tips! Kram A

 7. Emma

  Åh, så fint! Du har alltid så snygga lockar och du passar jättebra i ditt mörka hår! 🙂 Jag hittade er blogg för några månader sedan och det är sååå roligt att följa er resa med lilla A, speciellt nu när min dotter är lite större så är det roligt att få tänka tillbaka 🙂

  LOVeLLY.se är webbutiken med enbart ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter. Vi erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter från etablerade varumärken såsom Klean Kanteen, Naty by Nature Babycare, Lifefactory, Urtekram, Humble Brush, Sophie the Giraffe, Natursutten och många fler!

  Fyll i rabattkoden “lovelly” när du kommer till kassan och få 15 % på hela köpet.

  Den största förändringen gör vi tillsammans!

 8. sandra nguyen

  Hur roliga är inte ni då? Hahahhaha ja men bara en LIIIITEN dusch med hårspray bara en lite gnutta. …. hahhahahaha dog här hemma med Alizia 😉

 9. Emma

  Hahaha! Har ganska nyligen hittat till er blogg och älskar den! Denna videon var helt ljuvlig. Tack för hårtips!

  KRAM

 10. Sanna

  angelica!!!! i din youtube film “gravid vecka 30” spökar det då? lampan bakom dig när du sjunger vaggvisan släcks & tänds!!!!!

 11. Elin

  Kan du inte skriva om hur ni tänker kring smakportioner. Alice är ju snart fyra månader och man får börja om man vill.