Angelica Lagergren

Såhär ser jag inte ut just nu.

IMG_7799.JPG Foto Malin B. Schmid

Det är länge sen jag mådde så dåligt av träning som jag mår nu. Jag och Annika har varit på Sats Odenplan och boxats. Alltså fy fan säger jag bara! Vi båda var så bleka efter passet och höll på att svimma. Sen fick jag dessutom mens mitt under passet, oh yes! Kul att kroppen fungerar igen och så vidare men inte just nu.

Jag sitter på tåget på väg hem nu och armarna skakar… Jag älskade att boxas innan jag blev gravid, men nu är min kropp alldeles för svag för att klara av ett sånt här pass. Varför tar jag då ut mig så undrar ni? För att jag är dum i huvudet. När jag går in och kör ett pass går jag all in. Oftast! Ibland fuskar jag men det är mest att jag gör åtta armhävningar istället för tio. Idag tog jag ut mig till max. Inte bra. Jag vill bara lägga mig i fosterställning nu. Hahaha. Positiv tjej!

Nej, det blir strong mama och yogalates-air för mig i fortsättningen. Kanske nåt zumba-pass även om jag inte kan hålla takten. Jag behöver stärka upp kroppen en hel del innan jag kan boxas igen. Boxningshandskarna får flytta upp på vinden igen till våren 2046. Tacos hej!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.