Delete – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Delete

IMG_4266.PNG
Jag har över 15.000 bilder i mobilen så den har börjat klaga på utrymmesbrist. Jag har raderat och raderat så fort jag får tillfälle. Bakom varje selfie finns det ungefär 10 liknande bilder… Och på lilla A är jag redan uppe i över 800 bilder… På sex veckor… Det känns ju orimligt. Men bilderna på henne vill jag inte radera. Jag tänkte sätta mig i veckan och skicka iväg ett gäng bilder på framkallning.

Nu ska jag och Alice vila en stund, sen ska jag pyssla med dopinbjudningarna. Jag vill att de ska skickas iväg i veckan.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minisdesign

  Hej! Jag måste verkligen tipsa om “Photobox”, en app som du laddar upp bilderna direkt från mobilen och framkallar direkt! Snabbt och smidigt och superresultat! Mina bilder var fotade med iPhone 5s och det blev riktigt bra bilder! Gjorde även en förstoring och även den blev bra! 🙂

  Kram

 2. Anna Pio

  Gör som jag köp en stor hårddisk till din dator som du bara har dina bilder på så överför du med jämna mellanrum så slipper du radera något! Kram <3

 3. Linda

  Fixa dropbox så laddas de automatiskt över till datorn där du också har dropbox. Assmidigt och så slipper en sitta och tanka över/råka radera bilder på ens lilla hjärta. 🙂

 4. Desirée Davidson

  Känner igen det där, har hur många kort som helst på barnen 🙂 tänk på att videor tar mycket plats så flytta över dem till ex en extern hårddisk så får du mer plats 🙂 älskar er blogg!!