Angelica Lagergren

Promenad i skogen

IMG_4171.JPG Innan Alice kom hade jag verkligen längtat efter att ta med henne ut i skogen bakom vårt hus. Rundan där är så mysig och lagom lång. Igår tog jag en sväng där och det gör jag inte om. Det är alldeles för mycket rötter, stenar och knepiga gupp för att det ska kännas trevligt. Vissa partier (som på bilden) är kanon, men mestadels av promenaden gick ut på att trassla sig fram.

Nog för att vår vagn är bra och klarar terräng, men när det ligger grenar stora som stockar i vägen känner jag att det blir för skumpigt för vår lilla tjej. Och då är det dessutom svårt att hålla ett lite högre tempo, vilket jag vill. Det är SÅ skönt att få upp pulsen igen, gud vad min kropp behöver det. Jag känner mig så mycket piggare efter en rask promenad, även om den bara är på 20 minuter.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Haha, jag och lilla familjen var i skogen häromdagen och jag hade samma problem : ” nä nu skakar hennes huvud, hon kommer få hjärnblödning bara för stt vi ska ”njuta” i skogen!! ” min sambo bara riste på huvudet åt mig :p

  2. Maya

    Hej!

    Grattis till en väldans söt bebbe! (Har inte tittat in på bloggen på väldigt länge för jag har haft fullt upp med vår bedårande 3 månaders tjej). På tal om något helt annat, ni har en superfin Pradatavla, vart har ni köpt den?