En lyckad natt och scones till frukost – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En lyckad natt och scones till frukost

IMG_9470.JPGJag behövde aldrig väcka er med ett nattbloggsinlägg. Skönt för mig, kanske lite tråkigt för er. Alice var på sitt bästa humör. Angelica ammade vid 23-tiden och jag gav lite ersättning då. Fem minuter senare så sov Alice tungt på mitt bröst och hon fick sova vidare i sitt babynest. Fyra timmar senare vaknade jag tio minuter innan väckarklockan ringde, stängde av den, gick ner och gjorde ersättning för att sen väcka Alice.

Hon åt upp allt och fem minuter senare så sov hon åter på mitt bröst innan jag la ner henne i sitt babynest. Halv åtta vaknade alla tre. Angelica ammade. Sen tog jag ner Alice i Babybjörnen och bakade scones till frukost medan Angelica sov vidare.

Wihooo!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Si

    Suveränt!!!! Har kanske med rätt ersättning att göra? Vi bytte från lemolac toll vanlig babysemp = inte alls bra med knip o skrik! Åter till Lemolac= lugna fina nätter!