Angelica Lagergren

Alice nya leksak

IMG_9436.JPGAngelica skrev ju tidigare i veckan om att hon var på ett event med danska Bobles. Alice fick där en present. Bobles gör ”möbler”/leksaker för barn och Alice lilla kyckling är perfekt för henne att nackträna och stödja sig på. Hon tycker verkligen den är superrolig och klättrar fram och tillbaka, upp och ner med sina små armar och tar spjärn med benen.

Skärmavbild 2014-08-29 kl. 06.58.04

Barnläkaren på BVC i onsdags sa att det var bara att låta henne öva upp nacken och inget vi behövde vara bekymrade om att hon redan nu börjat med det. Vi skulle bara vara med och observanta så att hon inte helt tappar hållningen och faller pladask och slår i huvudet.

Nu ska den här pappan äta klart sin frukost och sen bege sig till jobbet. I dag väntar lunchträning och sen ta helg med min lilla familj. Tänk att första arbetsveckan skulle gå så fort.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Kul grej! Lillgumman är så söt..värsta kämpen <3 Asså BVC sa till oss att börja nackträna när hon var 3 v?!?? Å andra sidan håller hon upp huvudet redan(6 v och4 dagar gammal) så det har ju funkat..? Men vad gäller där egentligen?

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Mia,
      Ja hon kämpar på så bra! 🙂
      Det är en mycket bra fråga, vad som gäller. Alice har försökt (och ibland, eller rätt så ofta) lyckats med att lyfta huvudet själv, sträcker på halsen och byter kind, när hon legat på mage på mitt och Angelicas bröst sen hon var ungefär 3 veckor. Fram tills nyligen när vi fick ett muntligt OK och uppmuntrande av barnläkaren på BVC så har vi varit lite rädda för detta. Men tydligen helt OK då.
      / Stefan