Tårar. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tårar.

Skärmavbild 2014-08-14 kl. 23.00.39

En liten skärmdump från ett filmklipp från vigseln i Tyresö kyrka. 

Nu har vi precis suttit och tittat på oredigerat filmmaterial från bröllopet och oj vad många tårar det har runnit från våra kinder. Sofia, eller Ia som hon kallas som filmade bröllopet har gått runt och gjort massa små hälsningar från gästerna. Det hade vi ingen aning om! Sååå sjukt mycket kärlek. Och för första gången sen vår bröllopsdag (17 augusti 2013) fick vi se och höra Molly Sandén sjunga två låtar igen. Ahh, gåshuden!

När vi har tid så tänkte vi försöka visa er lite mer från bröllopet, men det kommer nog dröja ett tag. Prio ett just nu är att leverera ett filmklipp med Alice till er. Ni är några som efterfrågat det.

Nu är det dags att väcka lilla Sprallson och amma henne innan vi ska försöka sova. I morgon väntar besök hos BVC och lunch med Alice farmor och farfar.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin Hermansson

    Ert bröllop var helt fantastiskt och man ser att ni varit supernoga med varje liten detalj. Skulle ni ha möjlighet att lägga ut ert körschema/ planering inför ert bröllop? När började ni beställa och vart beställde ni? Det är ju så ofantligt mycket att tänka på och man vill ju så gärna checka av och inte i efterhand inse att det skulle jag gjort. Tack för en underbar blogg. /KH