Bröllop idag! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bröllop idag!

IMG_3136.JPG

IMG_3137.JPG
God morgon! Idag ska jag och min tvillingsyster på bröllop. Jag ska bara vara med på vigseln och Stefan kommer ta hand om Alice under tiden. Jag kan ju såklart inte låta bli att tänka tillbaka på vår stora dag (snart ett år sen!) och bli lite tårögd. Jag älskar bröllop! Och vår bröllopsdag var den lyckligaste i mitt liv, förutom den dagen Alice föddes, men det var en annan typ av lycka och kärlek.

IMG_3135.JPG
Mina älskade tärnor <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Angelica Lagergren
    Herr och fru Lagergren

    Hej Tanja! Jag köpte klänningarna från Jen jen house men jag rekommenderar inte det… Alla klänningarna var i fel mått och fick sys om. Blev en riktigt dyr historia! :S Jag skulle kolla på Asos 🙂 Kram Angelica