TRE bålgetingar!!! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

TRE bålgetingar!!!

Ahhhh!!! Paniken! Nu var det precis TRE jävla bålgetingar här inne. Jag har klåda över hela kroppen och vill liksom skydda Sprallson från de här vidriga djuren. Var i världen slipper man alla äckliga djur?! Haha. Såååå panikslagen. Men de är så stora. 🙁

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. O.

    Som sagt ovan så är bålgetingar inte farliga någonstans, de kan inte ens stickas (ord från vår granntjej som jobbar på Anticimex). Men jag vet att det är en klen tröst, hatar dem jag också, för att de är så stora = läskiga.

    Hoppas ni fick bukt med problemet. Annars, som sagt: Ring Anticimex!

    PS. Jag är med dig, flyttar gärna dit man slipper kryp och äckliga djur. DS.

  2. Maria

    En liten tröst är att dom är långt mer fredliga än en vanlig geting….men tycker ni ska ringa Anticimex, så får dom ta bort dom, man vill inte ha dom så nära. Boet måste ju vara runt husknuten, ofta i träd (ek) eller bygger dom på hus.