Sovstund – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Sovstund

20140731-164929-60569875.jpg
Den här lilla tjejen vill bara vara nära nära. Hon vill inte sova i sitt babynest, så nu ligger hon här på min arm och sover. Jag ska också försöka vila en stund! Är ni bra på att sova när era bebisar sover?

Imorgon kommer del 2 av min förlossningsberättelse.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Har en son på 5 veckor. Liggammar för det mesta. Dagtid sover jag medans han ammar, vaknar när han är färdig, då har han oftast somnat och jag får tid till annat. På natten sover han intill mig och äter medans vi båda sover.

 2. Sanna

  Är väldigt dålig på att sova när dottern sover, är så mkt annat man vill passa på att göra då! Men nätterna sover hon fortfarande bredvid mig i sängen och ammar några ggr. Smidigt med liggamning. Hon är snart 6 mån. Tycker det är urmysigt men längtar tills jag och min man får sängen för oss själva också 🙂

 3. Mikaela

  Vad mysigt! Alice ser nöjd ut. 🙂

  Neee än så länge har de gått sådär. Igår gick de bra att sova när Alma sov. Men å andra sidan är hon bara fem dagar gammal. 😉 Hehe.

  Idag har dagen gått i ett med besök och imorgon kommer BVC. 🙂

  Kram på er!

 4. Johanna

  Jag har aldrig tidigare gillat att sova på rygg men i och med graviditeten så löste det sig liksom av sig självt, när bebben sen kom sov han på min mage hela första veckan under nätterna. På dagarna i sitt babynest. Nu 4,5mån senare sover jag fortfarande bra på rygg så när det ska ammas på nätterna somnar jag ofta till och vaknar några timmar senare med en (svettig!!) bebis på magen. Men tycker det funkar fint, och så är det ju rätt mysigt också, även om han gärna får sova några timmar i sin egen säng så att jag kan ligga som jag vill. 🙂