På utflykt! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

På utflykt!

20140731-133015-48615012.jpg
Nu sitter hela lilla familjen i bilen på väg till Täby. Vi ska köpa myggnät (för att slippa få in bålgetingsäcklona) och fingerfärg så vi kan trycka Alice fotavtryck. Jag hittade ingen färg jag ville ha sist vi var på jakt efter fingerfärg. Det är så himla nytt och spännande varje gång vi ska iväg. Är allt med? Kommer hon sova? Kommer hon skrika och vilja amma mitt i Täby Centrum? Så mycket som är nytt för oss. Men om man bara sitter hemma och ugglar lär man sig ju inget.

Idag är jag seg och trött. Jag hade svårt att somna efter att getingarna varit inne hos oss…

Om ni har roliga/fina idéer på egengjorda dopinbjudningar får ni gärna kommentera och tipsa!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vi har använt stämpelfärg när vi gjort avtryck av händer å fötter. Mycket smidigare än med fingerfärdig + att det kladdar mindre. Vi har använt hand och fotavtryck på dopinbjudniingen till nr 1 och bara fotavtryck till nr 2. Mysigt, fint och personligt.

  2. Marie

    Dom har byggt en ny babylounge där hälsokost låg förut, det finns fåtöljer som man kan dra ett skynke runt sig så man får amma ifred! 🙂

  3. Emelie

    Hej! Passa på och gör fotavtryck i gips, blir superfint! 🙂 först gör man trolldeg som man trycker ner fötterna i, sen fyller du upp med gips!