Gissa datumet tävlingen är avgjord – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Gissa datumet tävlingen är avgjord

Sent om sider så har vi gått igenom alla era kommentarer här i blogg och på Angelicas Instagram. Och vinnaren är *trumvirvel* Amanda! Hon var närmast med en tidsdifferens på 1h och 57 minuter.Skärmavbild 2014-07-31 kl. 22.13.16

Hur roligt var det inte att bilden Angelica la upp i tävlingensinlägget så var det 17 dagar kvar till BF, men Alice föddes den 17e juli? Visserligen en dag innan BF, men 17 måste faktiskt vara vårt turnummer nu.

20140701-094353-35033939Om ni inte visste det innan (förlåt om vi upprepar oss isf) så är ju jag född den 17e december, Angelica född den 17e september, vi gifte oss den 17e augusti och Alice är nu född en 17e juli.

Ska vi dra det ett varv längre? Min lillebror är född den 17e juni, hans fru den 17e april, de är gifta den 17e maj. Angelicas tvillingsyster, 17e september och hennes kille den 17e april.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hanna

  men gud va häftit för er familj med nr 17! måste ju kommentera då även jag är född 17.12, samma med min ena farbror och min närmsta granne.

 2. Karolina

  Hej. Asså jag kommenterar ju aldrig bloggar men alla dessa 17:e gjorde ju så att jag var tvungen, nu måste jag sätta mig och läsa lite konspirationsteorier… Man KAN ha dop på lördagar också så 17/1 – varsågoda. 😉

  Kram på er!

 3. Sofie

  Shit vad häftigt! Jag är en riktig siffernörd när det gäller sånhänt. 17 har helt klart en speciell mening för er och som turnummer.

 4. O.

  Men ååh! Jag är en siffertorsk utan dess like, nu gick jag ju bananas! Galet vad mycket 17 det blev.

  Och 1 & 7 råkar dessutom vara mina absoluta favritsiffror.

  Grattis!

  Fast ni hade så många att det nästan blev lite scary, haha!

  Behöver inte fråga vilket datum ni ska ha dopet antar jag? 😉

  Kram på er!

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Haha vi kollade faktiskt på det, men då måste vi vänta till maj för att det ska vara den 17:e 😉 kram A.