Angelica Lagergren

Väntar på BVC-besök!

20140729-111817-40697467.jpgNu har vi städat och fixat inför dagens BVC-besök, jag är helt svettig efter att ha sprungit runt med dammsugaren. Alice har varit vaken sen klockan nio, rekord! Jag ska amma henne nu och sen hoppa in i duschen. En riktigt kall dusch får det bli. Jag står faktiskt inte ut med den här värmen… Snälla kyla, kom nu!

Idag är dessutom jag riktigt, riktigt trött. (Hej gnällig mamma!) Stefan var i princip medvetslös/okontaktbar inatt när jag behövde hjälp med Alice, så sjukt trött pappa. Jag bad om att få hennes napp som låg på hans sida av sängen, men han mumlade bara nej. Och han vägrade vakna… I morse vaknade jag dock av att Alice låg och pep och småskrek och då ser jag hur Stefan vaggar sin egen bröstkorg med ena handen. Hihi, han trodde kanske att Alice låg där på? Hon slutade såklart inte skrika, eftersom han som sagt vaggade sig själv och inte henne.

Vi hörs efter BVC-besöket om inte Stefan bloggar nåt innan. Håll tummarna för att lilla bebisen gått upp i vikt nu…

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K.

    Kände igen mig i det där med utslagen pappa! När vår lilla kille föddes med snitt så fick min man i princip göra allt första veckan på BB; han matade med kopp, gick runt i korridorerna så jag fick sova och bytte alla blöjor. När han väl sov var han HELT borta. Jag kunde ju inte resa mig själv så jag behövde verkligen hans hjälp om liten vaknade eller hade halkat ned och låg konstigt. Trots att min man låg i en säng bara 1 m bort så reagerade han inte öht när jag SKREK hans namn ca 10 gånger. Så jag gjorde det enda möjliga och började kasta äpplen och små petflaskor cola på honom för att få en reaktion. Svärmor var helt förfärad när jag berättade det, men jag tyckte det var rätt kul i efterhand 😉

  2. Lina

    Men snälla,varför ställa sådane frågor när du har barnmorskor/bvc sjuksköterskor att fråga.Varför ställa frågor till någon som varit föräldrar i 1 vecka?

  3. Emelie

    Måste fråga om napp. Har en bebis på 7 veckor och jag funderar på att testa napp, typ för tillfällen då jag inte kan trösta henne på annat sätt, typ i bilen, samt kanske på natten. Är rädd att nappen ska påverka amningen negativt. Hur mkt använder ni napp och tycker du att det har påverkat amningen ngt?