Angelica Lagergren

Mysigt besök!

20140721-230548-83148991.jpg
Idag kom min bästa kompis hit och fick träffa lilla Alice. Maria är verkligen en fantastisk människa och hennes tårar av lycka hade knappt nåt slut. Så mysig stund! Hennes mamma har stickat så himla fina saker till Alice. En mössa, en höstkappa och den här fantastiska filten på bilden.

20140721-230734-83254603.jpg
Jag är helt helt heeelt slut efter dagens läkarbesök. Jag tycker att det är fruktansvärt när de sticker vår lilla bebis. Jag skulle göra vad som helst för att slippa höra henne skrika så… Ett hjärtskärande skrik verkligen. Usch! Nu håller vi tummarna för att Alice värden ser bättre ut på onsdag.

Nu piper lilla Sprallson från sitt babynest och det är dags att byta blöja och amma. Imorgon ska vi bara vara vi tre, inga besök är inbokade och jag kan alltså sova när Alice sover då. Ser fram emot det för nu väntar nog några timmars vakenhet. Jag helammar så även om Stefan är vaken med oss på natten kan han inte hjälpa till med matningen. Och på nätterna har Alice velat äta typ hela tiden hittills.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Hej! Tycker att denna filten ni fick är helt bedårande och ska själv få en liten bebis nästa år. Så undrar om det finns möjlighet att få mönstret till filten? Tack för en härlig blogg! Kram

  2. Malin

    Stort grattis till er prinsessa! Ska bli så spännande att följa er. Vår lilla tjej är en vecka äldre än Alice och jag känner igen mig i så mycket som du skriver. Att äta på natten verkar vara populärt, det känns som jag ammar nästan hela tiden. Lycka till!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Och jag är så glad att jag hittade din! 🙂 ska bli roligt att följa er. Kramar A.

  3. Anna

    Stort grattis till er fina tjej! Fick min pojke för tre månader sedan och det är så kul och följa er på bloggen 🙂 lycka till med allt!