Angelica Lagergren

Sätta igång förlossningen med dans!

Jag måste börja med att skriva att jag vet att man kanske inte kan påverka att en förlossning startar. Men jag tänker att det är värt att ta en promenad eller dansa… Så ni får se det på film tänkte jag, hur jag försöker sätta igång värkar. Jag är trots allt i vecka 38 nu så Alice är färdig. Och jag skulle aldrig försöka hinnsvepa mig själv eller göra nåt som inte är bra, bara så att ni vet.

[youtube width=”640″]http://youtu.be/X3sC2jQbcNU[/youtube]

Och som ni ser och hör är jag andfådd av att stå still! Helt sjukt! Jag kan ju inte skryta med att jag haft någon kondition att komma med innan jag blev gravid, men stå still kunde jag i alla fall göra utan att flåsa… Tanten i slutet av klippet säger ”Gör du mödragymnastik?”. Sen stannade hon och pratade med mig och min tvillingsyster i tio minuter om tvillingar från Kina och sjukdomar.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.