Angelica Lagergren

Vecka 38.

bild (3)Nu är lilla Alice hela 38 veckor gammal. Lilla Frö är inte längre nåt litet frö utan en fullvuxen bebis. Nu tjockar hon bara på sig där inne i magen. Det känns så himla skönt att veta att allt är klart – lungor, hjärtat och sånt som är väldigt viktigt för att hennes lilla kropp ska kunna överleva utanför min kropp utan massa slangar och sånt.

I apparna står det bland annat att man ska förbereda sig på att förlossningen kan sätta igång när som helst. Det står också att man inte ska släppa allt man har för händerna, för det kan dröja flera veckor innan bebisen bestämmer sig för att komma. Det absolut sista datumet hon kan komma borde vara 2 augusti. AUGUSTI! Hallå! Jag planerar inte att vara gravid HELA juli också. Nix, det är inte min högsta önskan att vara gravid en hel månad till.

Magen har vuxit en del sista veckan så små, små röda strimmor har gjort entré längst fram på magen. Så det spelade ingen roll hur mycket jag smörjde in mig, bristningarna kom i alla fall. Men det är som det är. Det går inte göra någonting åt det. Nu ska vi åka och köpa middag – suuushi! Drömsöndag! För om 45 minuter är det repris av ”Me, my bump and I” på kanal11. Jag missade det i veckan. Jag älskar verkligen förlossningsprogram.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Det närmar sig! Va härligt! Snart är hon här och det är det bästa du någonsin kommer att uppleva! <3 Jag hade först bristningar på sidorna och endast någon enstaka fram på magen som kom sista veckorna. Min bebis var stor (4412 gr) trots att han kom tre dagar före BF. (Tänk om jag gått över, puh!!!) så magen var väldigt stor! Efter förlossningen blev det tyvärr mycket mer bristningar … Magen pös ihop och där var dom! Supertrist.. Men som du säger är det inte mycket man kan göra. Belöningen är ju faktiskt värt en sargad mage :p och de bleks ju med tiden trots allt…

    Kram!!