Angelica Lagergren

Nytt i skåpen!

20140629-091034-33034086.jpg
Inatt har jag sovit väldigt bra, inte kissat någon gång (förutom kl 5 imorse) och jag känner mig ganska utvilad. Skönt! Igår fick vi hem nya assietter från H&M home och jag är supernöjd. De är marmorliknande och ganska tunga, de är lite mindre än jag trodde men passar perfekt för två smörgåsar.

Nu ska Stefan tvätta bilen och jag ska fixa Sprallis spjälsäng. Den ska slipas och målas, jag ska få hjälp av min mamma vilket känns skönt.

Nu är jag ju i vecka 38, mer om det senare idag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelina

    Hej! Hoppas eran lilla tjej kommer snart 🙂 jag har en fundering, är själv gravid i v 33. Hur har du gjort med hårfärgning hos frisören? Är blod, & skulle vilja göra ljusa slingor igen…. Hur har du gjort gällande hårfärg?

    All lycka till ! 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej Angelina! Jag har slingat håret två eller tre ggr under graviditeten och min frisör använde skonsamma grejer, eller liksom så skonsamt det går när man bleker 😉 Men jag tror man får lyssna på sin magkänsla där. Vissa väljer ju att inte färga håret när de är gravida. Och vissa väljer att skippa parfym också, så det beror ju helt på. 🙂 Kramar