Angelica Lagergren

Fler bilder från bästa Malin!

Vi hade ju en liten photosession med en av mina bästa vänner Malin i veckan, och här kommer fler bilder som utlovat. Jag älskar verkligen bilderna och ljuset! Det finns faktiskt ännu fler bilder, så det kommer i veckan.DSC_0649 DSC_0654 DSC_0687_3 DSC_0718_1 DSC_0753 DSC_0834_2 DSC_0853 DSC_0860 DSC_0870_1 DSC_0910_1 DSC_0923 DSC_0947_1

Tänk att vi snart är tre…En liten familj. Det gör mig så glad att tänka på…Men helt ärligt tycker jag faktiskt att tiden kan gå lite fortare nu. Idag är det 19 dagar kvar till BF… och alla säger till mig att jag kommer gå över tiden, eftersom det är det vanligaste. Knäpp som jag är har ju jag varit inställt på att hon ska komma tidigt hela tiden, vilket är lite konstigt. Det går ju som sagt inte att påverka och jag vet att hon kommer när hon är redo. Men jag kan inte låta bli att hoppas på att det snart ska sätta igång.

Jag tror att ni andra som varit gravida som haft lite strul/smärta under era graviditeter förstår mig. Foglossning är liksom inte jättekul. Och nu börjar det bli tungt. Och det gör ont i magen när jag böjer mig framåt. Om jag tappar någonting på golvet så plockar jag inte upp det, det är helt enkelt för jobbigt att böja sig framåt.

En annan fråga… Är det fler som är gravida/har varit gravida som har bröst som inte har börjat läcka? Jag börjar bli orolig att jag inte ska ha någon mjölk alls… Samtidigt som jag är tacksam över att jag sluppit blöta fläckar på kläderna. Nu ska vi göra en liten film om BB-väskorna! Jag får se om vi hinner redigera den idag, annars kommer den i veckan.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Jag läckte inget innan och trodde att jag inte skulle kunna amma då jag har gjort två bröstförminskningar, men efter förlossningen fanns råmjölken och därefter rann det till så att mina bröst var nog större än innan mina förminskningar. Kunde inte sluta säga till min karl: Har du sett mina bröst!!! Dock fungerade det inte att helamma för mig, men jag var så glad för det vi lyckades amma.

    Var lite inställd på att foglossningskänningarna kan finnas kvar efteråt om du har otur…Jag har så vid mens och det är ändå snart fem månader sen jag födde…

    Jättefina bilder!

  2. Eva-Maria

    Läckte inte en endaste droppe och ammade sen 7 månader utan problem. Nu är jag gravid igen i vecka 25 och misstänker att jag inte kommer läcka den här gången heller. Dont worry!Kram

  3. Frida

    Jag läckte inte en endaste droppe under min 42 veckor långa graviditet. Vart också orolig över att jag inte skulle ha någon mjölk, att jag inte skulle kunna amma.. Men nu tre dagar efter förlossningen fullkomligt sprutar det ur brösten (!) finns inget stopp i dem typ… Haha! Så var inte orolig över det innan Alice kikat ut, det finns gott om mjölk i dig ska du se! Barnmorskorna är även fantastiska på att hjälpa en om det är lite trögt i början :). Stor kram!

  4. Emelie

    Läckte aldrig för mig heller, men de kom igång efter förlossningen ändå! Hade ställt in mig på att gå över tiden men han kom 38+3 så 10 dagar innan 🙂 man vet aldrig! När man minst anar de! Lycka till när de är dags! 🙂

  5. Jenny

    Jag läckte ingenting men det kom ändå mjölk när det skulle:) Kan också lugna dig med att inte alla går över tiden. Jag födde mitt första 2 dagar innan BF trots att ALLA sa att jag skulle gå över tiden.

  6. M-L

    Läckte inte en droppe förra graviditeten för fyra år sedan och hade överflöd av mjölk när det väl satte igång efter snittet. Har nu 14 dagar till bf och inte heller denna gång har det kommit någon mjölk så du behöver absolut inte oroa dig, njut istället av att slippa det 🙂 Nu tar de ut min bebis på tisdag så det kommer nog inte komma något heller, skönt! 😉

  7. Johanna

    Jag läckte ingenting men hade kanonmycket råmjölk och även den ”vanliga” mjölken som rann till efter 3 dygn var det massor av och amningen funkar fint så här 3mån efter förlossningen.

    BM som förlöste mig klämde lite på bröstvårtan när lillkillen började leta och då såg vi att de rann på ordentligt, men hade som sagt inte kommit något alls innan.

  8. Alexandra

    Jag har 12 dagar kvar till BF och mina bröst har heller inte läckt. Tror att det är väldigt olika, precis som med alla olika symtom på oss gravida – det är olika helt enkelt 🙂 jag längtar också otroligt mycket efter vår lilla tjej och hoppas att hon kommer ut snart! Tack för en bra blogg och alla tankar som du delar med dig av kring graviditeten.

  9. Joanna

    Mina bröst läckte aldrig men det gick superbra ändå (: Min mjölk var fet som grädde sa min bvc-sköterska! 🙂 (snabbt växande pojk) Tack för en bra blogg!

  10. Josefin v37

    Har heller inte fått några läckande bröst, hoppas att det inte ska vara tecken på något för jag vill jättegärna amma!

    Har precis som du fått mina första strimmor på magen nu, typiskt att det ska komma så här i slutet när man började tänka att man skulle slippa haha 😉

  11. Julia f

    Asså.. Jag har oxå heeeela tiden ba D E KLART HAN KOMMER TIDIGARE!! blir nästan arg när folk säger till mig att jag ”garanterat kommer gå över tiden”. Nej. Jag vägrar?! Asså AUGUSTI? Nej nej nej. Har 22 dagar till BF idag. Tänker att tex 7 juli är en bra dag att födas. Väääägrar gå en månad till..

    Har inte heller börjat läcka?! Och blir typ orolig pga det? Aja.. Vi får väl se:/
    Kram!!

  12. sofie

    Jag är i v. 40 och har inte sett till en endaste droppe från brösten. Tror att det är rätt vanligt att det kommer först när bebisen är född.