Angelica Lagergren

Inställd plåtning och förvärkar?!

20140617-192831-70111412.jpg
Jag och Sandra bestämde oss för att flytta plåtningen till nästa vecka istället. Här i Stockholm är det regn och typ 14 grader ute, det vill säga svinkallt och inte alls optimalt för plåtning utomhus.

Jag ligger i soffan och försöker andas mig igenom någon form av kramp i magen. Så fort jag rör mig krampar det. Och istället för att andas på riktigt skrattar jag. Eller håller andan. Det är verkligen tur att vi ska gå profylaxkurs hos Babyz.se nästa vecka… För det här fungerar verkligen inte alls…

Som grädden på moset suckade precis Stefan högt när han upptäckte att vi inte har ströbröd hemma. Vi (ehm…Stefan) skulle panerat fisk till middag. Och våra älskade grannar Jessicas och Ibbes ströbröd som vi gick och lånade gick ut i september 2013… Så nu veti fåglarna vad det blir för middag. Så pass positiv tjej!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. joeeeee

    Ett tips är att ladda ner appen Annas profylax (kostar några kronor, kommer inte ihåg hur mycket) men övning, övning, övning är nog det som funkar bäst. En kurs ger långt ifrån tillräckligt när det kommer till övningen i vilket fall. Och hon går igenom hur man ska öva under vilka faser, guidar en igenom ett förlossningsscenario. Jag tyckte det var toppen och det hjälpte mig så det kanske kan vara något för er? Man kan öva ihop som par, gjorde vi också! 🙂

  2. Jennie

    När jag hade värkar så tänkte jag hela tiden på att andas lugnt och så tyst som möjligt. Andas man tyst så slappnar man automatiskt av bättre än om man pustar o flåsar sig igenom det. Det är också viktigt att tänka på att andas UT, för det blir lätt att man bara andas in, in, in, när man har ont…. Jag försökte också tänka på att inte spänna axlarna o grimasera, o liksom tänka att jag skulle vara tung i kroppen. Hade läst om dessa knep i en bok (”föda utan rädsla” hette boken, MYCKET läsvärd!) innan o det är jag väldigt glad för, för det hjälpte mig oerhört mycket!