Hej på dig vecka 34! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Hej på dig vecka 34!

20140531-090454.jpg
Äntligen en ny vecka! Nu vill jag att tiden ska gå i raketfart. Jag vill fixa klart allt som ska fixas klart (babyskydd till bilen, myggnät och regnskydd till vagn med mera) men sen får Alice gärna komma. Hon är såååå välkommen!

Det bästa jag vet är när mobilen plingar till på fredagar och lördagar och säger “Grattis du är nu i vecka ….” Jag har ju flera olika gravidappar och några byter vecka på fredagar och några på lördagar. Nu är jag alltså i vecka 34 och nu står det att en förlossning inte skulle stoppas om den satte igång. Det känns så sjukt spännande att inte veta NÄR hon faktiskt kommer. Jag har ingen aning.

Nu är det dags för frukost! Älskar lördagsfrukostar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.