Två små grisar. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Två små grisar.

Skärmavbild 2013-10-11 kl. 06.50.18Här var jag och min tvillingsyster Jessica nyfödda, inte direkt så stora. Som små, små apor eller små grisar. Minimänniskor helt enkelt! Jag ska försöka rota fram fler bilder från mamma eller pappa när vi var nyfödda, det ska bli så roligt och se vem Alice är lik som nyfödd, mig eller Stefan. Hur har det varit för er andra? Har ni kunnat se er själva i era bebisar? Ser ni er partner? Eller ser de ut som egna små människor? Jag är så himla nyfiken på vem hon kommer vara lik.

Här ser man ju att jag hade mörkt hår som bebis, men det ser inte megalångt ut. Om Alice hår redan nu är 1 cm så kanske det är längre än det här? Sen förändras ju utseendet väldigt mycket den första tiden. Bebisar växer ju så himla fort, alldeles för fort egentligen… Jag vill att Alice ska vara lite för evigt. Eller… haha, nej. Inte för evigt! Men länge! Det kommer jag säkert att ta tillbaka att jag skrivit. Det är förmodligen superskönt att hon blir äldre och får rutiner och sånt som spädisar inte har.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Min dotter var så otroligt lik sin Pappa! Helt galet! Deras ögon är så lika varandras att man nästan blir lite rädd 😛 Jag trodde att det skulle komma en liten mini-mig eftersom att vi visste att vi skulle få en flicka. Men nej 😛 Men detta är något jag har märkt bland andra par också. Att barnet är väldigt lik Pappan till en början 🙂 Lycka till med lilla Alice <3 älskar din blogg!

  2. Rebecca

    Har hört från massa ställen att barn oftast är lik pappan när de föds för att dom ska känna att det är deras, och skapa ett band till barnet! Det stämde verkligen med vår pojk som var en kopia av både pappan och farfarn när han kom. Det är han visserligen fortfarande, syns verkligen inte alls att det är min unge. Lite trist, men hans pappa är ju dösnygg så det är okej 😉