Angelica Lagergren

Videoblogg vecka 30.

Ny vecka och i den mån det går kommer det att innebära en kort video från mig (och Stefan ibland!). Jag kan ju bara förvarna om att den här videon är… annorlunda. Haha, jag är så konstig! Ni som känner mig förstår kanske videon lite bättre, ni som inte känner mig, bli inte avskräckta. Jag är en snäll person som lovar att vara snäll mot min bebis.

Det är min tvillingsyster Jessica som har hjälpt till att filma den här gången. Om ni tycker att jag låter andfådd, ja då är det för att jag är det. Jag tycker redan att magen trycker upp mot lungorna, det är svårt att prata och andas samtidigt… Någon som känner igen sig? Eller har det kommit senare för er andra?

[youtube width=”640″]http://youtu.be/favvYOhK1fI[/youtube]

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Men åh vad du är härligt, skrattade högt för mig själv;) Och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kommer vara lika snygg som du är när jag är i samma vecka! Klockrent=)

  2. Johanna Wahlberg

    Ohh ja, andfådd, check! Är i v.28 och tycker jag flåsar som om jag sprungit 1mil! Om det är såhär nu kan man ju undra hur det ska vara när det närmar sig…

    Haha vad skön du verkar vara!

  3. malin

    Angelica! du verkar vara en sån himla, himla härlig person! 🙂 älskar vloggarna! skulle vara kul att säga hej till pappa Stefan också!

    KRAAAM till er!

  4. Amanda

    Haha, vad skön du verkar! Och jag tror inte att du kommer gunga Alice så hårt när hon väl kommer 😉

  5. Sofie

    Haha underbar! Kul med video. Älskar också hur inlägget är märkt med b.la ”konstig gravid kvinna” 😉

  6. Frida

    Jätteroligt med videos varje vecka :D!

    Svårt att andas började för min del runt den veckan också. Att gå och prata samtidigt är ingen perfekt kombination har jag märkt 😛 man flåsar och har sig, haha.

  7. Pernilla

    Alltså du verkar ju vara så störtskön. 🙂 själv väntar jag 3 barnet nu men är bara i v 18.

    Kram kram

  8. Maria

    Oj oj, bort med himmelsängen direkt, Ikea har återkallat dem för kvävningsrisken :/ fick slänga våran lilltjejs himmel! 🙁

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Maria, Vår sänghimmel är modell Mysig som fortfarande finns till försäljning på Ikea, de farliga modellerna har tagits bort från försäljning. Var tvungen att göra lite research så tack för omtanken. / Stefan