Nya pillerkompisar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Nya pillerkompisar

20140429-125206.jpgNu har jag varit på apoteket och hämtat min nya allergimedicin som min läkare skrev ut till mig i morse. Nu är det bara till att bli bättre. Tråkigt att vara allergidäckad över långledigheten.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Ett hett tips från mig som är brutalt allergisk mot pollen är att prova Dasselta, en receptbelagd medicin (tablettform) som utför underverk! Iaf för min del… 🙂

    All annan medicin jag provat har knappt varit märkbar men att käka Dasselta blir som dag och natt. Då känner man sig typ lite förkyld bara, till skillnad från utan verkan från andra tabletter när det blir 100 ggr värre. Så funkar inte Betapred så kolla om du kan prova dem istället :-).

    Visste inte att man kunde äta Betapred under pollensäsong, jag har de endast ifall jag får en allergiattack från födoämnen. Man lär sig något nytt varje dag 🙂