Födelsedagsmiddag! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Födelsedagsmiddag!

20140429-210208.jpg Nu har jag varit och firat min lillebror på Supper. Så sjukt god mat! Så sjukt goda alkoholfria drinkar och så sjukt bra service. Sa jag att det var sjukt bra?! Haha. Jag önskar att de kunde sponsra mig med både mat och alkoholfria drinkar resten av graviditeten. Det hade varit nåt! Nu ska snälla Stefan hämta mig och Jessica i Mörby så jag får värme i ländryggen och slipper sitta på ett tåg i en timme.

Jag har på mig en gravidklänning från Asos på bilden, jag älskar den.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.