Angelica Lagergren

Bröllopstips!

20140429-153259.jpg För er nya läsare kan jag berätta att vi gifte oss ute på Tyresö slott den 17 augusti förra året. Mitt bästa tips till alla blivande brudpar är att ha en brunch dagen efter. Det var verkligen det bästa beslutet vi tagit. Vi skulle bjudit alla gäster på övernattning men stället alla skulle sova på (lilla Tyresö) strulade och sabbade tyvärr det. Så det blev ingen övernattning. Men brunchen hade vi i alla fall dagen efter bröllopet, på Tyresö slott. I samma sal (Lagergrenska salen) där vi hade haft bröllopsmiddagen. Det var så perfekt med brunch! Så härligt att träffa alla gäster igen och så hade vi paketöppning. Så står ni i valet och kvalet om ni ska ha brunch eller inte? Kör säger jag då! Det var värt varenda krona.

20140429-173320.jpg Jag hade på mig en klänning från Jones and Jones på brunchen och kände mig som en liten prinsessa. Och skor från Ida Sjöstedt som var på tok för höga att gå i, men jag fick snygga ben i alla fall, haha.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Hej! Jag är en ny läsare och älskar att läsa din blogg! Som jag förstår har du gått gjort en ordentlig viktresa och gått ner en massa kilon! Jag undrar hur du bar dig åt och hur mycket du gick ner?!

    Kram Bella! 😉

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Bella, vad roligt att du gillar vår blogg! Jag kommer inte att skriva om viktuppgång eller viktnedgång här i bloggen. Varken nu eller efter graviditeten, hoppas att du förstår. Kram Angelica