Angelica Lagergren

Alkoholfritt bubbel!

20140429-103402.jpg Igår på Babyshop-eventet bjöds det på det här goda alkoholfria bubblet till oss som inte dricker alkohol. Det var sött, men gott! Så det ska jag leta efter idag tänkte jag för imorgon väntar valborgsfirande hemma hos Malin, Jonas, Ella och Theo.

Idag har jag ont, ont, ont i kroppen så det känns väldigt passande att jag ska till sjukgymnasten i eftermiddag. En stor del av mig längtar efter hennes nålar, eftersom jag vet att känslan efter är magisk. Men en annan del vet ju hur förbannat ont det gör när nålarna träffar rätt och bränner till… Jaja, det kommer att bli kanon. Nu ska jag masa mig upp från soffan och ta en dusch här hemma hos mamma.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.