Angelica Lagergren

Orolig natt och kollage.

20140331-071124.jpgGodmorgon! Inatt har jag tyvärr inte sovit så många timmar. Jag låg och vred och vände på mig i över en timme innan jag insåg att jag var jättehungrig. Från jättemätt till jättehungrig till jättemätt igen. Så märkligt. Efter jag varit uppe och ätit ostsmörgåsar strax innan tolv inatt tassade jag upp till Stefan igen. Som snarkade som jag vet inte vad. Jag fick ta några djupa andetag, sparka till honom (försiktigt) några gånger innan jag äntligen somnade. Sen har jag tyvärr vaknat ungefär en gång i timmen på grund av foglossning i svanskotan. Och ilande smärta i höften. Mysigt!

Hur som helst… Förra veckan pysslade jag ihop det här lilla kollaget som inspiration till Alice rum. Jag har suttit och klippt ut massa bilder från tidningar. Älskar den lilla tjejen i Chanel, bilden är från Mama. Väldigt praktiska kläder att leka i, hihi.

Nu väntar jobb och jag längtar efter dagens första kopp kaffe. Jag väntar alltid med att dricka den tills jag är på jobbet. Som gravid får man ju inte dricka mer än tre koppar om dagen. Så… Den som spar han har. Idag behövs cirka tre liter kaffe skulle jag tro. Och egentligen en stark värktablett mot foglossningen och mina artros i höften, men det går ju inte tyvärr.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.