Angelica Lagergren

Nylackade naglar + frågestund!

Bild 2014-02-27 kl. 17.25 #6Ignorera gärna att fingrarna är vita och ansiktet orange. Jag älskar solpuder. Lite för mycket för mitt eget bästa.

Jag sitter kvar på jobbet (jag jobbar som redaktör på VeckoRevyn, för er som är nya läsare här i bloggen) och har precis målat naglarna. Det är helt tomt på kontoret och alldeles, alldeles tyst. Allt som hörs är regnet utanför och mina små psykiska fnissattacker när jag känner Alice röra sig inne i magen. Det känns fortfarande bara svagt, svagt. Ibland en liten buff men oftast ”rör” det sig bara lite bubblande/fladdrande. Svårt att förklara! Jag längtar efter att få känna ordentliga sparkar. Och jag längtar så mycket efter att bli mamma. För varje dag som går känns det mer och mer verkligt att det faktiskt ska komma en liten bebis till oss. Igår hämtade ju Stefan ett skötbord och även en skötbädd som vi beställt från Jollyroom.se.

Nu ska jag strax packa ihop här och bege mig till min bästa vän, Maria, även kallad Ormis. Hon fyller år idag och bjuder in till hamburgermiddag i sin lägenhet. Tur att jag mår bättre idag, för hade jag mått som igår hade jag behövt ställa in.

601412_10151638920999633_2031495138_nJag och Ormis några dagar innan bröllopet. Hon var med mig när jag hämtade bröllopsklänningen hos Ida Sjöstedt!

6051_134370394632_6566713_nMaria och jag lärde känna varandra på tidningen FRIDA för en herrans massa år sen. Jag jobbade som reporter och hon var praktikant. Jag har älskat henne från första stund, det här är en tjej med ett hjärta av renaste guld.

Jag tänkte att vi skulle köra en liten frågestund, ni är många nya som har hittat hit. Vad vill ni veta? Jag och Stefan lovar att svara på nästan vad som helst. Kommentera här nere eller maila gärna mig på [email protected], så ska vi sätta oss i helgen och svara på era frågor. Och skickar ni inga frågor, ja då får jag väl hitta på att det kom in tusentals, hehe.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Såg att någon här ovanför undrarde hur du sminkar dina ögon så fint, och jaaa det vill jag också jättegärna veta!! Haha. Det ser så himla bra ut, och eftersom jag också är blond med bruna ögon är jag såå avundsjuk på hur du får till det, för på mig ser det bara ”hårt/smetigt” ut.. (Ja jag inbillar mig att om jag bara får veta hur du gör så ser jag vips ut som du också.. ;-)) Hoppas att du kan svara på denna världens skummasta fråga, hehe.

 2. Therese

  Hej!

  Tack för en bra blogg!

  Är nyfiken på hur långt innan du slutade med ppiller/spiral innan du blev gravid?

  Kände du på en gång att du var gravid?

  Kram

 3. Malin

  Jättekul med en frågestund!

  1) en liten fråga till Stefan, hur friade du? Och kände inför att ta det stora steget?

  2) och till Angelica, hur kändes det för dig?

  3) till Angelica, du har ju en tvillingsyster som säkert genom hela livet delat på allt och gjort allt tillsammans? Hur är det nu när ni är äldre och framförallt nu när du gift dig och väntar första barnet?

  4) Till Stefan, vi har ju fått läsa lite om Angelicas bästa vän och så men hur är det med dig? Har du någon bra vän du brukar umgås med på fritiden?

  Tack igen för en super mysig blogg! Ska bli roligt att läsa era svar!

 4. Sofia

  Hej Angelica (och Stefan också!)

  Jag har följt er blogg i några veckor nu och har en själv en liten tjej som nyss tittat ut ur magen!

  Min kropp har inte direkt ”blivit sig själv” igen, och jag börjar fundera på om jag skulle slå till på ett ”boob job” om något år eller två när det har ammats färdigt. Detta är inte direkt någonting jag pratat med mina vänner om, men jag undrar om och isf hur du/ni har funderat kring detta. Har hört att det har blivit vanligare att ”göra” brösten efter att man ammat… Vad tycker ni? Ok eller inte?

 5. Kajsa

  Hej! Jag ar ocksa gravid (i vecka 14) och tycker det ar kul att kunna folja din graviditet aven om du ar en del veckor fore mig! Jag undrar hur du fick reda pa att du hade jarnbrist, vad hade du for symptom? Jag blir latt anfadd, kanner mig valdigt trott och svag, had en hel del huvudvark och kanner hjartat rusa emellanat. Min barnmorska sa att det kunde vara pga jarnbrist da jag inte ater kott (bara fisk) och jag vantar just nu pa att fa resultat fran ett blodprov. Tacksam for svar 🙂

 6. Jennifer

  Hej käre blogginnehavare!

  Jag undrar om och i såna fall när jag och August får flytta in på er gata? Känner ångesten av att snart flytta in i en pytte lägenhet komma krypandes. Radhus next!

  Sen så undrar jag även hur du, Angelica, sminkar dina ögon sådär fint. När jag försöker använda mycket skugga och penna ser jag bara misshandlad ut.

  Puss och kram

  / Ert största bloggfan

 7. Emma

  Hej! Nu är ju inte detta aktuellt såklart men jag vet Angelica att du gått ner en smula i vikt tidigare! Hur gjorde du? Hur mycket gick du ner? Kram!

 8. Olivia

  Hej! Vad kul!
  Vore så kul om ni kunde svara på frågorna (eller ett urval?) i videoformat! Skulle vara kul och höra era röster och ert samspel tillsammans! Här kommer några frågor jag fått från att läsa era blogg, hoppas jag inte framstår som en besatt stalker. Men tycker om er och er blogg, mycket! Ni är så mysiga.

  1.Jag undrar lite hur ni gör ekonomiskt i livet. Har framgått att Stefan tjänar mer så vem betalar vad, använder ni gemensamt konto osv osv..
  2. Har ni koppling till åkersberga eller varför flyttade ni dit?
  3. Hur bodde ni innan? Tillsammans, separat? Var och hur?
  4. Vad har angelica för utbildning?
  5. Vad skulle ni säga till en 20åring som skulle göra vad som helst för att vara på den ”plats” i livet ni befinner i er i men är årtal bort och i ett tråkigt studentliv som sakta med säkert tar livet av en.
  6. Ser ni en flytt i framtiden? Vart är drömmen?
  7. Vad brukar ni äta till middag på vardagar vs helger, hur lyxar ni till det?
  8. Hur är det med att ha en syster i likadant (antar det när det är radhus på samma gata?) hus? Jämför man inte, härmar osv osv..
  9. Vad är det dyraste ni båda köpt för pengar? Förutom hus eller lägenhet då!
  Okej…ska klämma fram en sista så det blir tio.
  10 till angelica: hur känns det inför att vara nykter 9 mån?
  10 till stefan: vad var ditt första jobb efter examen samt, vilket är drömjobbet?

  KRAM :D:D:D::D

 9. Lisa

  Hej hej!

  Jag skulle jättegärna vilja höra mer om din artos och hur det påverkar förlossning. Är det därför du var inte på kejsarsnitt? Kan du mendicineras nu när du är gravid? Hur mår du?

 10. Victoria

  Hej! Vill börja med att tacka för en otroligt bra blogg. Tack! Jag har en ganska personlig fråga men jag undrar helt enkelt hur lång tid det tog innan Alice blev till. Jag och min pojkvän har aktivt försökt få barn i tre månader utan resultat. Förstår ju att det kan ta längre tid en så men tycker det är intressant att höra hur lång tid det tagit för andra 🙂