Angelica Lagergren

Måttbeställd kostym – iTailor

Det är dags för del två i min bloggserie om att måttbeställa kostymer från nätet. Den här gången så är det itailor.com som jag har beställt en kostym från och tar en närmare titt på hemsidan och dess valmöjligheter.

Skärmavbild 2014-02-22 kl. 11.36.15Till en början så har iTailor en av de snyggare visualiseringarna för att visa den ”färdiga” produkten direkt på hemsidan. En 3D-modell som uppdateras för varje val du gör och det finns många val att göra för att ge kostymen din unika touch. Valmöjligheterna för tyg är snudd på oändliga. Åtta sidor med ca 33 tyger på varje sida. De flesta i en ullblandning men också i linne.Skärmavbild 2014-02-22 kl. 11.36.38Mitt val föll på deras texturiserade mellangrå ullblandning. Ett snyggt tyg som kommer passa bra på kontoret och till vardags. En tvåknäppt kostym, med runda slag, biljettficka och fyra öppningsbara knappar i ärmarna (standard).Skärmavbild 2014-02-22 kl. 11.35.27För att piffa upp kostymen lite, så valde jag deras guldpaisley  foder och en mörkguldig sömnad. Utvalet av fodertyg och sömnad är precis som utbudet av tyger enormt hos iTailor. Självklart så står mitt namn i kavajen, vilket alltid gör det extra kul att ta på sig en kostym som enbart är sydd för just mig.

Skärmavbild 2014-02-22 kl. 11.36.53Måttagningen är väldigt självförklarande, bild och video finns till samtliga mått så det är väldigt lätt att följa. Leveranstiden är lite längre än hos MatthewAperry som jag skrivit om tidigare men valmöjligheterna är desto fler. Jag ser så fram emot att prova den här kostymen och självklart får ni följa med på det när den kommer.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Stefan Lagergren

      Hej Michael,
      Japp jag har fått hem kostymen och är riktigt nöjd. Behövdes lite justering i midja av kavajen och ärmlängden. Byxorna satt riktigt bra. Ett tips (som gäller oavsett vilken online-skräddare man använder) är att låta första kavajen vara utan öppningsbara ärmknappar. Ärmen går då att justera mycket mer än om den har öppningsbara ärmknappar.
      / Stefan