Angelica Lagergren

Mot eko-middag!

VxfFXCKWVKMs1GA94o2O0ZavHYzWxdKiHrZEQjoBqe8Nu ska jag på middag hemma hos min vän Annika. Hon var toastmadame på vårt bröllop, en grym sådan! Riktigt bra! Hon är så himla rolig och omtänksam. Hon smsade precis och skrev att vi ska äta eko/vego-middag. Och att hon även bjudit in min tvillingsyster…och frågade om det var okej med mig. Jag svarade ”Nooooo”, och hennes svar var då ”Vi behöver inte prata med henne”. Haha. Älskar hennes humor!

TZwnxRvq6LzpomQNqZ-8p1ne5alBXcSGPYPeuoUmjYkIdag är det som Stefan tidigare nämnt, sex månader sen vi gifte oss. Och firar jag det med Stefan? Nej, jag firar såklart med Annika, hehe.

iDc2Zl133s7Pr6SzC665LyAYqJARglDA-jtxyhP0sWcJag och Stefan får fira när det gått ett år istället, sex månader klarar väl vem som helst av att vara gift? Ett år däremot, det blir en utmaning. 😉 Bilderna är tagna av min underbara vän Malin, ni hittar hennes hemsida här. Jag skulle gärna vilja att hon var med på förlossningen, men jag har inte bollat den idén med henne än. Eller med Stefan. Men tänk er fina, svartvita bilder från när lilla Frö läggs upp på mitt bröst? Kan inte tänka mig nåt vackrare.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.