Angelica Lagergren

Måttbeställda kostymer – MatthewAperry

Skärmavbild 2014-02-05 kl. 21.24.20Först ut i recensionsserien är MatthewAperry.com. Vid första anblick av hemsidan så känns det som vilken som helst av de manliga modebutikerna på webben.
Skärmavbild 2014-02-05 kl. 21.29.22Till skillnad från andra webbsidor, som jag kommer recensera senare, så visar Matthew Aperry riktigt fotograferade bilder på deras kostymer. Detta har sina för- och nackdelar. Fördelarna är ju självklara, att du får en klar visualisering av hur ditt plagg kommer att se ut. Nackdelen är ju att variationen du kan göra med plagget minskar. Väljer du en dubbelknäppt kavaj på bilden men vill ha den enkelknäppt så får du ju aldrig se en visualisering av kavajen.
Skärmavbild 2014-02-05 kl. 21.30.39Jag valde deras Grey Glen Three Piece Suit och började fixa till den så som jag önskade. Kantsömnad, kontrasterade knapphål, notch-slag, två knappar och sidosprud. Fodertygen finns det åtta att välja på. Mitt val föll på Royal Blue Prints, tror det kommer bli snyggt till kostymen.
Skärmavbild 2014-02-05 kl. 21.39.00Måttagningen var väldigt enkel att följa. Du får börja med en enklare kroppsbeskrivning, din längd, vikt, ålder och kroppstyp i nio olika kombinationer. Det är 14 mått som behövs och till varje mått så finns det en kortfattad beskrivning samt en instruktionsvideo som visar hur och vart du på kroppen ska ta dina mått. Väldigt pedagogiskt.

Nu ser jag fram emot att få prova kostymen. Leveranstid skall vara två veckor och gratis frakt över hela världen. Jag återkommer till den här kostymen när jag har provat den.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.