Angelica Lagergren

The med frukostägg

20140130-111839.jpgJag har ju gått och dragit på mig typ samma förkylning som Angelica har haft senaste veckan. Kanske inte jättekonstigt men ändå. Jag sitter på jobbet nu och dricker the-kopp efter the-kopp blandat med massor av bubbelvatten och Alvedon samtidigt som jag försöker få något gjort med alla stundande bokslut och momsdeklarationer.

En sak slog mig när jag stod och tog the-vatten nyss. Ni vet ju att jag gör frukost till Angelica varje dag, ellerhur? Det har jag gjort i princip sedan vi träffades. När vi bodde tillsammans i min etta så åt Angelica ofta äggmacka till frukost och till det drack hon the.

En morgon hade vi inte några ägg hemma men hon ville ha the ändå varpå jag svarade; ”Men då måste jag ju koka upp bara vatten för vi har ju inte kokat några ägg idag”. Angelica förstod inte alls vad jag menade. Det är nämligen så att; ända sedan jag flyttade hemifrån vid 16 års ålder så har jag varit för lat för att koka thevatten separat när jag kokat ägg till frukost. Jag har hällt upp vattnet äggen kokat i, i the-kopparna innan jag hällt av resterande vatten från äggen.

Angelica blev otroligt äcklad, men jag tyckte detta var helt normalt, jag menar jag hade ju gjort det i typ 13 år. Till mitt försvar så köpte och köper vi alltid tvättade ägg. Numera har vi en vattenkokare som vi kokar the-vatten i och äggen kokar för sig i en kastrull på spisen.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.