Angelica Lagergren

Svullen mage och rapar.

bildJag har precis ätit på tok för mycket mellanmål och halvligger på min kontorsstol och det känns verkligen som att jag jäser. Och så rapar jag. Så jag får be om ursäkt till mina kollegor, speciellt Josefin som sitter mitt emot. Jag råkade även hosta henne i ansiktet (!) för en stund sen… Inte okej.

När jag ser magen ovanifrån ser den helt enorm ut, så jag var tvungen att ta en bild från sidan också för att se om så är fallet… Och då… ja, då är den inte alls lika stor som jag upplever den. Är inte det konstigt?

bild(1)Men magen blir verkligen större på kvällen, det är så sjukt stor skillnad på morgonen och kvällen. Och jag tycker liksom att jag är andfådd redan nu när jag går upp för två trappor. Hur ska det gå när jag faktiskt har en stor mage på riktigt?! Hehe, det återstår att se.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.